tiistai 16. helmikuuta 2016

Ratsastelua ja vähän kuulumisia

Hei. käväisin tänään ulkona ratsastelemassa Expillä kun ilmakin oli mitä parhain kylmyydestä huolimatta. Otimme alkukäyntejä ja ravailimme pikku pätkiä.Ratsastelu kuvia en saanut koska en saanut kuvaajaa mutta otin itse Expistä muutaman kuvan. Kokeilin lisätä ravia ja pakko sanoa että nojaan vähän taakse tuolloin eikä lisätty ravi näytä silloin yhtä hyvältä kuin jos olisi suora selkä. Teimme laukannostoja ja harjoittelimme tasapainoa vastalaukan avulla kolmikaarisella kiemurauralla. Köpöttelimme hetken rannalla kun aurinko paistoi tänään niin miksi jättää väliin. Olin viime viikon sairaana kahdessa eri taudissa niin en tuolloin kyllä päässyt ulos. Tällä viikolla olisi tulossa parit kokeet niin en laita tämän kummoisempaa postausta. Perjantaina laitan toiseen blogiini varmasti jonkinlaista postausta tunnistani. Olen harkinnut että aloittaisin kevään aikana myyntihevosten teon mutta se nähdään sitten.

Tämä keppihevosten kuvaaminen ei aina onnistu kun en keksi ikinä mihin telineeseen hevosen asettaisin. Mutta valokuvaus on muuten aina kiehtonut minua ja aijon kehittyä siinäkin.

Ainiin tässä ajattelin mainita Sm-kisoista, tosiaan itse en kisaa se oli ´kyllä alun perin tarkoituksena mutta en ehtinyt ilmoittautua kun piti harkita päiviä ja miten ehtisin harjoitella. Tulin kumminkin siihen tulokseen että en kisaa tänä vuonna. Olen tulossa paikan päälle ehkä kuvaamaan ja seuraamaan jännittävää kisaa, Ja ehkä mukaan tarttuu jotain myynti kojuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti